プレゼン2014/10/08

ボランティアとは、人生イベントである!

場所:
その他:中央教育棟 AB103
時間:
人数:

ボランティアとは、人生イベントである!

WLC主催、Global Lecture Series第6回目はフェイス・アマノ氏をゲストとしてお迎えします!

演  題:Volunteering is a Life-time Event
講  師:Faith Amano (フェイス・アマノ氏)
日  時:2014年10月22日(水)18:20-19:50
会  場:中央教育棟 AB103
参加対象:全学生及び教職員

<講演内容>
大学時代に行った南アフリカでのボランティア活動や、アメリカ・日本で働いた経験、そしてFree the Children Japanでの活動などのお話をして頂きます。更にFree the Childrenの歴史、具体的な活動内容、そして、どのようにボランティアに関わっているのかを、ボランティア活動・キャリアの両面からご自身の経験等を通して、お話し頂きます。この講演は聴くだけでなく、積極的に参加して頂くワークショップとなっておりますので是非ご参加ください。
※講演は英語で行われます。【通訳無】

<English>
Faith will speak about his own volunteering experiences, including going to Southern Africa when he was in college, and his work experience of teaching in the USA and Japan, and as a Motivational Speaker at Free the Children Japan. He will describe the history of Free the Children and its actions, and he will also discuss how you can get involved, both as a volunteer and as a career, giving examples from his own and others' experience. The session will not only be a lecture but also a workshop.

(詳細は添付ポスターをご参照ください)
  添付1 : WLC GLS Faith Amano

問合せ先: WLC Office  ( tel:042-691-2207  )

ダウンロード:

Back to Event list